Villkor & Info

Villkor & Information

Leveransvillkor inom Sverige:
Leveranstiden är normalt 2-4 arbetsdagar från det att vi har mottagit din order/betalning.
Om varan är slut i lager eller en beställningsvara hör vi av oss via e-post eller telefon. Du får alltid en orderbekräftelse via e-post via webshopen.
Leveranser skickas med Postpaket eller DHL servicepoint. Det innebär att din beställning levereras till ett utlämningsställe i din närhet.
Det går också bra att hämta dina varor hos oss på vårt lager i Åkersberga, norra Stockholm, men ring gärna innan och bestäm en lämplig tid.

orginellaorginal.se förbehåller sig rätten att ändra priser och erbjudanden utan föregående avisering.

Fraktkostnad:
Fast kostnad på 59 kr inkl. moms vid ordrar inom Sverige.

Betalning:
Vi erbjuder betalning genom direkt banköverföring, Paypal (kortbetalning eller betalning via ditt paypalkonto) samt Stripe (kortbetalning).

Öppet köp:
Du har alltid öppet köp i 14 dagar från vårt leveransdatum. Varan skall vara oskadd. Du står själv för returfrakten till oss.
Det är viktigt att varan packas ordentligt. Kvitto (faktura) samt kunduppgifter skall medfölja returvaran.

GDPR / Integritet:

Den 25 maj 2018 trädde en ny lagstiftning i kraft, dataskyddsförordningen.
I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du kan förvänta dig av oss. Enligt GDPR (General Data Protection Regulation) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig. Om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta gärna oss på mail så hjälper vi dig.

Informationen du lämnar om dig själv används av Originella Original Sweden AB och våra samarbetspartners för betalning, bokföring och leverans. Vi garanterar att inga uppgifter om dig kommer att säljas eller föras vidare till tredje part.
De samarbetspartner vi har är DHL, Visma SPCS, SEB bank.
Det som sparas om er är:

– Namn
– Adress
– Telefonnummer
– Mail
– Orderhistorik

Mail innehållande personuppgifter kommer att raderas efter tre månader.