Inredningsdetaljer för kök och hem i unik design av Pia Bergvall Lundén

Om mig – Pia

Lite om mig

När folk frågar mig vad jag jobbar med har jag svårt att svara. Jag är ju konstnär och designer å ena sidan, och å den andra sidan jobbar jag ju med allt från logistik, försäljning, distribution och inköp till marknadsföring, reklam, ekonomi och event. Där någonstans emellan måste jag få tid till det som ligger till grund för alla mina produkter, själva skapandet, min konst. Det ligger så mycket jobb bakom som inte många känner till.

Jag är bosatt i Vallentuna, där jag bor med min familj. Vårt hus vätter mot en alldeles underbar liten skog som är fylld av fåglar, rävar, ekorrar och rådjur. Det är i skogen, där jag ofta promenerar med min hund, som jag fylls av inspiration till mina målningar och mönster. Jag ser detaljer i allt omkring mig och jag blir känslomässigt berörd när jag ser något vackert. Jag är en sann känslomänniska och när jag målar skapar jag med hjärtat. Min konst är full av känslor.

Min design säljs inte bara här i Sverige, utan också i Sydkorea, USA och Japan. Jag är så ödmjukt tacksam över alla ni som köper mina produkter. Utan er skulle jag inte kunna göra det här. Kärlek! // Pia

  • Konstnär Pia Bergvall Lundén

Följ oss gärna på Sociala Medier